Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Ting Ting recept
Ting Ting recept

Ting Ting


Ingrediënten


Bereidingswijze


De pinda's grof hakken. Vet een bakplaat en een glazen fles in met wat plantaardige olie. Doe de suiker in de pan en laat het langzaam smelten . Doe, als de suiker begint te karameliseren, de gehakte pinda's en de djahe erbij. Roer en giet de hele massa op een ingevette bakplaat. Rol glad met een deegroller en snijd de ting ting in plakjes van 6 x 3cm. Lekker bij de thee, of zomaar voor de lekker.

Allergenen Informatie

Voor dit ting ting recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven