Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Thaise Kerriechips recept
Thaise Kerriechips recept

Thaise Kerriechips


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Verwarm de oven tot 200 graden Celcius en beleg een bakplaat met ovenpapier. Mix kerriepasta, citroensap en olie goed en bestrijk hiermee beide zijden van de in drieŽn geknipte loempiavelletjes.
Als de velletjes erg dun zijn, kunt u ze dubbelvouwen alvorens ze te bestrijken.
Leg de velletjes op het bakpapier en bak ze in ongeveer 15 minuten goudbruin.
Let erop dat ze niet verbranden.
Neem ze uit de oven en laat ze op een rooster afkoelen.
Serveer als snack, of gewoon voor de lekker bij de rijsttafel.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit thaise kerriechips recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Thaise Kerriechips heeft een gemiddelde waardering gekregen van 2 / 10 in 1 recensie

  • Hoe wil je met een theelepel pasta 20 loempiavellen bestrijken? Barbera
    Barbeer gaf dit recept op 20 december 2014 1 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven