Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Thaise bamiballetjes recept
Thaise bamiballetjes recept

Thaise bamiballetjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Bereid de mie volgens de aanwijzing op de verpakking. Maak de koesenband schoon, kook hem in water met zout in 3 minuten beetgaar en snijd hem fijn. Maak de bosuitjes schoon en snijd ze fijn. Pel en snipper de knoflook. Snijd de mie in kleine stukjes en meng ze in een kom met de kousenband, bosui, knoflook, koriander, 2 eetlepels chilisaus, vissaus, eieren, het limoensap en 2 eetlepels bloem. Breng het mengsel op smaak met zout en peper. Strooi de rest van de bloem in een diep bord. Vorm steeds balletjes van 1 volle eetlepel van het mengsel en wentel ze door de bloem. Verhit de olie in een koekenpan of wok en bak de balletjes rondom bruin. Laat ze uitlekken op keukenpapier. Serveer de bamiballetjes met de rest van de chilisaus.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit thaise bamiballetjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven