Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Surinaamse zoutjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Het komijnzaad eerst droogbakken zonder olie in hete pan op groot vuur ongeveer 1.5 minuten.
Alle ingrediŽnten goed mengen en daarna beetje bij beetje wat water toevoegen en heel goed kneden totdat het niet meer plakkerig is. Daarna afdekken met droogdoek en 5 minuten laten staan. Intussen is olie op vuur en snij je een stukje van het deeg,in lengtes uitrollen en snij je naar gewenste dikte (Ī 5-7mm) die zoutjes uit en gelijk goudbruin bakken.

Allergenen Informatie

Voor dit surinaamse zoutjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven