Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Snelle tortilla recept
Snelle tortilla recept

Snelle tortilla


Ingrediënten


Bereidingswijze


Dit is een lekkere snelle hap als je nog even snel iets wilt eten wat lekker vult. Besmeer 1 tortilla met de Pizza Quick saus en bedek deze met de kaas. Snijd het chilipepertje in ringen en verwijder de zaadjes. Pas op dat je niet met je vingers in je ogen komt. Leg deze ook her en der op de tortilla. Leg de tweede tortilla erboven op en maak de halvarine warm in de koekepan. Leg de tortilla eerst 2 min. aan de ene kant erin en dan omkeren en weer 2 min bakken. Nu in 6 punten snijden en klaar is je snack! Lekker na het stappen!

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit snelle tortilla recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven