Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Saucijzen broodjes recept
Saucijzen broodjes recept

Saucijzen broodjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Doe het water in de pan, zet deze met de margarine op tot dat deze is gesmolten. Doe dan de bloem er door heen en roer het goed door elkaar. Haal het van het vuur af, doe er vervolgens de ei in en maak er en soesenbeslag van. Doe dit bij je gehakt. Doe de paneermeel in een kom en doe er ook 100 mililiter water bij. Meng dit goed door elkaar en doe dit vervolgens bij de gehakt en soesenbeslag. Doe vervolgens de zout en peper en een flinke scheut maggi bij en meng dit geheel goed door elkaar. Pak 2 lepels en pak met 1 lepel wat gehakt en leg dit op het bladerdeeg aan 1 kant. Vouw deze dicht met een vork. Bestrijk deze dan met ei en bak deze af in de oven op 180 graden C. in 15 a 20 minuten. Dit recept is voor ongeveer 50 saucijzenbroodjes.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit saucijzen broodjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven