Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pittige indische gehaktballetjes recept
Pittige indische gehaktballetjes recept

Pittige indische gehaktballetjes


Ingrediënten


12

Bereidingswijze


Meng het gehakt met het ei.
Voeg alle kruiden (naar smaak kan je met de hoeveelheden varieren) en de knoflook toe. Als dit goed gemengd is ook de ketjap en de sambal toevoegen en goed mengen. Indien ook de ui gewenst is, deze ook toevoegen en goed door het gehakt mengen.
Afhankelijk van hoe 'nat' het geheel is paneermeel toevoegen.
Kleine balletjes rollen.
De balletjes in een wok of koekenpan met boter of olie, rondom mooi bruin bakken. Heerlijk als borrelhap!

Zowel koud als warm te serveren.
Tevens heerlijk bij een gerecht met bijv. sajoer boontjes en rijst.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit pittige indische gehaktballetjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Pittige indische gehaktballetjes heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Heerlijke balletjes, ik maak er een pittige pinda ketjap saus bij. hmmm
    Yoka gaf dit recept op 7 november 2013 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven