Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pittige frikandelstukjes recept
Pittige frikandelstukjes recept

Pittige frikandelstukjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


4 of naar smaak meer frikandellen overdwars doorsnijden en daarna in stukjes van ongeveer 4 cm. Deze stukken even aanbakken in vloeibaar bakboter of olijfolie in een hapjespan. De overige ingredienten verwarmen in een wok. Daarna de stukjes frikandel uit pan halen met een schuimspaan en even roerbakken met de saus. Uit laten lekken in een vergiet.

Serveersuggesties

Warm serveren als snack met prikkertjes, maar ook lekker als (goedkoop) hoofdgerecht met rijst en roerbakgroenten of atjar tjampoer.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit pittige frikandelstukjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven