Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pisang Goreng recept
Pisang Goreng recept

Pisang Goreng


Ingrediënten


4

Bereidingswijze


Maak een beslag van ei, zout, water of melk en zelfrijzend bakmeel en haal de in de lengte doormidden gesneden bananen hier doorheen. Laat ze direct per twee of drie tegelijk in de olie glijden en bak ze op een temperatuur van 180 graden Celcius in een paar minuten goudbruin. Laat ze op keukenpapier uitlekken, bestrooi met suiker en serveer als bijgerecht bij de rijsttafel of zomaar als snack omdat het zo lekker is.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit pisang goreng recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Pisang Goreng heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Lekker hoor ik ben wereldrecordhouder bakken en ik kende nog geen pisang goreng
    Vbhdgcuv gaf dit recept op 6 februari 2015 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven