Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Paprika scampi beignets recept
Paprika scampi beignets recept

Paprika scampi beignets


Ingrediënten


Bereidingswijze


Spoel de paprika en snijd hem in stukjes. Pel de scampi's en snijd ze in stukjes. Pel en snipper de sjalot en de knoflook fijn. Snipper de lente uitjes en het chilipepertje (zonder zaadjes). Vermeng alles. Kruid met de tijm en wat peper. Vermeng de bloem met het bakpoeder. Schep ze door het scampimengsel. Voeg water toe tot er een stevig dik beslag ontstaat. Verhit de olie tot 180 graden C. Schep er telkens 1 eetlepel van het mengsel in en bak de beignets aan beide kanten goudbruin. Laat ze uitlekken op keukenpapier. Serveer ze zo heet mogelijk met een salade en brood.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit paprika scampi beignets recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven