Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Loempiavulling recept
Loempiavulling recept

Loempiavulling


Ingrediënten


Bereidingswijze


Gaar het gehakt even in 1 eetlepel olie, voeg daarna de rest van de ingrediŽnten, behalve het losgeklopte ei toe en roer goed door elkaar. Doe 4 eetlepels van het mengsel op een loempiavel, vouw de zijkanten dicht, rol op en plak de uiteinden dicht met het eimengsel. De vulling is voldoende voor ongeveer 18 kleine loempia's. Als dipsaus is zoete chilisaus of of SpaansepPeperolie met taotjo aan te bevelen.

Allergenen Informatie

Voor dit loempiavulling recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven