Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

"light" pizza met feta en mais


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verbrokkel de gist en los hem op in 250 mililiter lauwwarm water. Meng 400 gram, een snufje suiker en 1/2 theelepel zout. Giet de gist en de olie erbij en kneed het tot een glad deeg. Laat het deeg afgedekt op een warme plek ca. 45 minuten rijzen. Bestrooi de tomaten met de tijm, zout en peper. Laat de mais uitlekken. Was de paprika en snijd hem klein. Pel de ui en snijd hem in ringen. Verbrokkel de feta. Kneed het deeg op een beetje bloem door, halveer het en rol er 2 cirkels ŗ 26 cm doorsnede van. Leg ze op 2 met bakpapier beklede bakblikken. Strijk de tomaten er overheen. Beleg ze met de voorbereide ingrediŽnten en de olijven. Bak de pizza's ca. 20 minuten op 225 graden C.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit "light" pizza met feta en mais recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven