Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Krieltortilla met spinazie recept
Krieltortilla met spinazie recept

Krieltortilla met spinazie


Ingrediënten


Bereidingswijze


Klop de eieren los met de melk en breng op smaak met zout en peper. Verhit de boter in een koekenpan met antiaanbaklaag en bak de krieltjes in 10 minuten bruin. Bak de kerriepoeder de laatste 2 minuten mee. Hak de koriander grof, voeg de spinazie en de helft van de koriander beetje bij beetje aan de krieltjes toe en laat ze slinken. Verdeel de spinazie gelijkmatig tussen de aardappeltjes en giet het eimengsel erover. Laat de tortilla op laag vuur in 12.5 minuten stollen en aan beide zijden lichtbruin worden. Bestrooi de tortilla met de rest van de koriander.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit krieltortilla met spinazie recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven