Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Knolselderij-snack recept
Knolselderij-snack recept

Knolselderij-snack


Ingrediënten


2

Bereidingswijze


Breng water met zout aan de kook en leg de plak knolselderij er 5 minuten in. Het ei splitsen. Roer door het eiwit een theelepeltje sambal-oelek en voeg een paar druppeltjes smaakversterker toe. De plak knolselderij uit het water halen, afdrogen en aan beide zijden dun met wat mosterd insmeren. Haal beide zijden van de plak door het volkorenmeel en klop het overtollige meel eraf. Haal beide zijden van de plak nu respectievelijk door het eiwitmengsel en het paneermeel. Klop het overtollige paneermeel van de plak af en haal deze nogmaals door het eiwitmengsel en het paneermeel. De plak aan beide kanten goudbruin bakken in de braadboter op laag "vuur". Smakelijk eten.

Serveersuggesties

Warm bij de maaltijd serveren. Koud lekker op een volkorenboterham met wat mosterd.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit knolselderij-snack recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven