Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Knoflookchampignons recept
Knoflookchampignons recept

Knoflookchampignons


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwijder de steeltjes van de champignons. Bestrijk de buitenkant met wat olie en plaats de champignonhoeden in een bakblik. Maak een kruidenboter door de overige ingrediŽnten in een vijzel tot een homogene massa te wrijven. Doe in elke champignonhoed een flinke theelepel van de boter en plaats het bakblik in een voorverwarmde oven van 180 graden Celcius. Haal na Ī 10 minuten, of langer als u wilt, het bakblik uit de oven en serveer de champignons als hapje bij knapperig stokbrood.

Allergenen Informatie

Voor dit knoflookchampignons recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Knoflookchampignons heeft een gemiddelde waardering gekregen van 6 / 10 in 1 recensie

  • Lijkt mij heel lekker.Ga het gauw proberen
    Tonderuijter gaf dit recept op 1 januari 2008 3 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven