Knoflookchampignons

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Vijzel
  • Oven

Bereidingswijze

  1. Verwijder de steeltjes van de .
  2. Bestrijk de buitenkant met wat olie en plaats de champignonhoeden in een bakblik.
  3. Maak een kruidenboter door de overige ingrediënten in een vijzel tot een homogene massa te wrijven.
  4. Doe in elke champignonhoed een flinke theelepel van de boter en plaats het bakblik in een voorverwarmde oven van 180 graden Celcius.
  5. Haal na ± 10 minuten, of langer als u wilt, het bakblik uit de oven en serveer de als hapje bij knapperig stokbrood.
25
25
25

Variaties op Knoflookchampignons

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Knoflookchampignons
VariatieAantalGang
Knoflookchampignons2Tapas
Broccolistampot met knoflookchampignons en kaas1Stamppotten
Gevulde knoflookchampignons1Hapjes

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van koemelk kunnen voorkomen in roomboter
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • roomboter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in champignons
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (1)

Knoflookchampignons heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET

Lijkt mij heel lekker.Ga het gauw proberen
tonderuijter 1 januari 2008

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
514 kcal
25%1542 kcal
Vetten
28 g.
40%84 g.
Waarvan verzadigd
9 g.
46%27 g.
Waarvan onverzadigd
5 g.
17%15 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
2 g.
34%6 g.
Koolhydraten
31 g.
11%93 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
6 mg.
0%18 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Knoflookchampignons