Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Knapperige loempia's recept
Knapperige loempia's recept

Knapperige loempia's


Ingrediënten


Bereidingswijze


Laat het deeg ontdooien. Snijd de bosuitjes klein. Schil de wortels en snijd in fijne reepjes. Bak de groente 3.5 minuten in 1 eetlepel olie. Snijd de surimisticks in dobbelsteentjes en voeg ze aan de groente toe. Breng het mengsel op smaak met sojasaus, 1 eetlepel chilisaus en peper. Laat het mengsel afkoelen. Leg telkens 2 plakken deeg op elkaar, verdeel de vulling daarover, vouw de zijkanten naar binnen en rol ze op. Verhit 500 milliliter olie in een diepe pan. Frituur de loempia's in porties in ca. 5 minuten. Laat ze uitlekken. Serveer de loempia's met de rest van de chilisaus.

Serveersuggesties

Als er geen toko bij je in de buurt is, halveer dan 4 plakjes bladerdeeg en rol ze dun uit met een deegroller. Vul ze met het groentemengsel en bak ze ca. 20 tot 25 minuten in een voorverwarmde oven op 200 graden C. Inplaats van de surimisticks kunt je ook kip gebruiken. Snijd dan 200 gram kip in reepjes en bak ze samen met de groenten.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit knapperige loempia's recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven