Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Japanse chips recept
Japanse chips recept

Japanse chips


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Verwarm de oven tot 200 graden Celcius. Beleg een bakblik met bakpapier. Mix teriyakisaus,honing en olie goed en bestrijk hiermee beide zijden van de in drieŽn geknipte loempiavelletjes. Als de velletjes erg dun zijn kunt u ze dubbelvouwen alvorens ze te bestrijken. Plaats de velletjes op het bakblik en bak ze in 15 minuten goudbruin. Let op dat ze niet verbranden. Neem ze uit de oven en plaats ze op een rooster om af te koelen. Serveer als snack bij de borrel of gewoon bij de rijsttafel.

Allergenen Informatie

Voor dit japanse chips recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven