Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Italiaans gevuld stokbrood recept
Italiaans gevuld stokbrood recept

Italiaans gevuld stokbrood


Ingrediënten


2

Bereidingswijze


Rol het deeg op een met bloem bestoven werkblad uit tot een rechthoekige lap. Leg in het midden hiervan de parmaham, gehalveerde eieren, mozzarella, plakjes zongedroogde tomaten, basilicum blaadjes en olijven. Hier bovenop de vers geraspte parmezaanse kaas. Vouw het deeg over de vulling heen zodat je een soort grote loempia krijgt. Leg deze met de naad naar beneden, op de bakplaat en laat het 15 minuten rijzen. Bestrooi met wat bloem en zet het 35 minuten in een op 180 graden C. voorverwarmde oven tot het goudbruin is. Zowel koud als warm te serveren.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit italiaans gevuld stokbrood recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven