Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Indische gehaktballetjes recept
Indische gehaktballetjes recept

Indische gehaktballetjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Meng de ingredienten en rol er balletjes van ongeveer 3 cm bij 3 cm van. Verhit in een koekepan wat olie met boter (1 eetlepel van elk) en bak ze onder een rustig vuurtje mooi bruin. Na zo'n 15 minuten zijn ze klaar (mits rustig gebakken, als ze lang gaan worden ze droog!). Kleine kinderen vinden ze ook lekker maar dan (liever) zonder de sambal. Dan wel wat zout toevoegen.

Serveersuggesties

Meer van het zoet? Je kunt er ook nog een eetlepel gembersiroop aan toevoegen. Meer van het hartig, gebruik i.p.v. van ketjap manis, ketjap asin.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit indische gehaktballetjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Indische gehaktballetjes heeft een gemiddelde waardering gekregen van 2 / 10 in 1 recensie

  • Dit gerecht vond ik erg flauw van smaak, indische balletjes zijn in indonesiŽ en india veer meer gekruid.
    Jaccor gaf dit recept op 12 september 2012 1 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven