Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Hamburgerbroodje recept
Hamburgerbroodje recept

Hamburgerbroodje


Ingrediënten


Bereidingswijze


Ontdooi de plakken bladerdeeg en 4 hamburgerschijven.
Meng in een kommetje een flinke scheut curry, met een flinke scheut ketchup, een half theelepeltje kerriepoeder en eventueel een half gesnipperd uitje.
Maak met een theelepel een bedje van de curry-tomatenketchup saus en plaats hierop de hamburgerschijf. Maak vervolgens de randjes van de plak bladerdeeg een beetje nat met water, zodat de tweede plak bladerdeeg vast "geplakt" kan worden op de onderste plak bladerdeeg. Je hebt dus één plak bladerdeeg als bedje en één plak als "dekseltje". Prik het deksel even in met een vork, zodat de stoom kan ontsnappen.

Bak de hamburgerbroodjes 20 minuten op 190 graden.

Serveersuggesties

De hamburger is ook te vervangen door een frikandel

Allergenen Informatie

Voor dit hamburgerbroodje recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven