Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gevulde eiren recept
Gevulde eiren recept

Gevulde eiren


Ingrediënten


Bereidingswijze


Pel de eieren en snij ze in de lengte door midden en leg het ei-wit op een bord of schaal.
Haal met een klein lepeltje het ei-geel eruit en doe dit in een bakje.

Voeg naar wens de mayonaise, mosterd, ui, bieslook en kerrie poeder toe.
Meng het geheel door elkaar tot een glad papje.
Doe het mengsel in een slagroom spuit en vul hier mee de gaten in het ei-wit totdat er een mooi bolletje boven het ei-wit uitsteekt
(het kan ook met 2 lepeltjes).

Bestrooi de gevulde eieren met wat paprika poeder

Serveersuggesties

Met het overgebleven mengsel kun je eenvoudig een ei-salade maken door en wat ei-wit aan toe te voegen. (meestal blijft er wel wat eiwit over. Omdat de dooier bij de gekookte eieren wel eens aan een rand wil gaan zitten, waardoor je geen mooie gaatjes in het eiwit hebt om die te vullen).

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gevulde eiren recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven