Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Garnalenkroket recept
Garnalenkroket recept

Garnalenkroket


Ingrediënten


Bereidingswijze


Week de gelatine in koud water. Smelt de boter in een pan en doe de bloem er in een keer bij. Roer tot een gladde massa en laat het op laag vuur 3 minuten koken. Voeg de bouilon en de knoflook toe en breng het onder voortdurend roeren aan de kook. Neem de pan van het vuur en voeg de uitgeknepen gelatineblaadjes toe. Roer goed door en laat enigzins afkoelen. Voeg de garnalen toe, roer goed door en breng op smaak met peper, zout en gemalen lombok. Dek af en laat snel afkoelen. Verdeel de assa in porties rol ze in de gewenste vorm, paneer ze en frituur ze in olie van 180 graden Celcius.

Allergenen Informatie

Voor dit garnalenkroket recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven