Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Chocoladereep van rauwe cacaopoeder


Ingrediënten


2

Bereidingswijze


Snij de dadels en de noten fijn, smelt ondertussen de kokosolie (magnetron is het makkelijkste, maar niet op te hoge stand want dan verlies je de goede eigenschappen van de olie) en meng alle overige ingrediŽnten door de olie. Spreid het mengsel in bijvoorbeeld een zelfgemaakte chocoladereepmal en leg dit voor 20 minuten in de vriezer en je bent klaar. Bewaar de chocolade die over is ook in de vriezer of de koelkast.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit chocoladereep van rauwe cacaopoeder recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven