Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Chips uit de magnetron recept
Chips uit de magnetron recept

Chips uit de magnetron


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snij de aardappels in dunne plakjes en maak ze droog met een keuken papiertje. Strooi iets wat zout op de plakjes en plaats de glasplaat in de magnetron en bak de chips krokant op 1000 watt (bij mij) voor ongeveer 8 minuten. Maak er een lekker dip bij van bijvoorbeeld: yoghurt met bieslook of komkommer, avocado dip met peper of zuivelspread.

Allergenen Informatie

Voor dit chips uit de magnetron recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven