Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Butterscotch-truffels recept
Butterscotch-truffels recept

Butterscotch-truffels


Ingrediënten


Bereidingswijze


In een pan 25 mililiter water met 100 gram rietsuiker en de boter aan de kook brengen. Voor het koken een maal goed omroeren. Zodra het mengsel transparant, vloeibaar en lichtbruin is, de pan van het vuur nemen (De suikerthermometer geeft dan 149 graden C aan en de stroop is in het kraakstadium). Het mengsel direct op het bakpapier schenken en laten afkoelen. In stukken breken en (in de keukenmachine) tot kleine stukjes hakken. 40 gram gehakte butterscotch door het chocolademengsel roeren. Het mengsel 2 uur in de koelkast laten opstijven. Ronde truffels vormen en door de rest van de butterscotch rollen. Koel bewaren.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit butterscotch-truffels recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven