Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Bierpretzels recept
Bierpretzels recept

Bierpretzels


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op onder- en bovenwarmte 220C. Doe de bloem, het bakpoeder, het zout en de boter in de keukenmachine en draai het fijn. Voeg het bier toe en draai tot een soepel deeg. Verdeel het deeg in 12 stukken en rol ze met de handen uit tot lange, dunne slierten. Vouw er krakelingen van en leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat. Bestrijk ze met losgeklopt ei en bestrooi met grof zeezout en komijnzaad. Bak de pretzels 20 tot 25 minuten in de oven. Bestrijk de pretzels halverwege de baktijd nogmaals met ei voor een mooi glanzend resultaat.

Allergenen Informatie

Voor dit bierpretzels recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven