Snackcups met gekookte ham en yoghurtgelei

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Bereidingswijze

  1. Wel de 15 minuten in heet water, giet ze af en dep ze droog.
  2. Snipper de , de en de fijn maar niet tot moes in een foodcompressor.
  3. Meng de met de , de sinaasappelsiroop, de en enkele druppels .
  4. Roer 4 eetlepels van dit yoghurtmengsel door het hammengsel en vul hiermee de snackcups.
  5. Strijk de bovenkant glad en zet de cups op een taartrooster.
  6. Week de gelatineblaadjes in ruim koud water tot ze zacht zijn.
  7. Verhit 1 eetlepel water in een steelpannetje en los hierin van het vuur, de goed uitgeknepen op.
  8. Roer de door het yoghurtmengsel en lepel de yoghurtgelei over de vulling van de cups, laat de geleilaagjes een beetje opstijven en lepel er eventueel nog wat gelei bij.
  9. Laat de gelei opstijven (als de gelei wat te stijf geworden is, zet het kommetje even in heet water en roer de gelei weer los).
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in mayonaise
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in mayonaise
  • yoghurt en mayonaise kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in yoghurt
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in mayonaise
  • walnoten is niet geschikt voor een noten-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • mayonaise kan sporen bevatten van lactose en Allergie in yoghurt
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in gelatine
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in mayonaise
  • gelatine is niet geschikt voor een vis-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
878 kcal
43%878 kcal
Vetten
51 g.
73%51 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
45 g.
17%45 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Snackcups met gekookte ham en yoghurtgelei