Sinaasappelpudding met frambozenroom

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Zeef

Bereidingswijze

  1. Roer de puddingpoeder glad met 5 eetlepels .
    Breng de rest van het aan de kook.
  2. Roer het puddingpoeder er doorheen en laat 1-2 minuten koken op laag vuur.
    Spoel 4 kopjes (inhoud ca. 150 mililiter) met koud water.
  3. Verdeel de pudding over de kopjes en laat eerst afkoelen,.
  4. Zet dan de kopjes minimaal 3 uur in de koelkast.
    Laat de ontdooien.
  5. Pureer de , strijk ze door een zeef en roer de er doorheen.
    Klop de stijf en voeg geleidelijk de en de toe.
  6. Roer beetje voor beetje de frambozenpuree er in slierten doorheen.
    Dompel de kopjes kort in heet water en stort ze op de bordjes.
  7. Versier met de frambozenroom.
  8. Geef de rest van de frambozenroom er apart bij.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • frambozen, poedersuiker, vanillesuiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • slagroom is niet geschikt voor een koemelk-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • slagroom is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in poedersuiker
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (1)

Sinaasappelpudding met frambozenroom heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET

Als ik zo het recept volg, wordt het maar een puddinkje van 50 milliliter. Er is waarschijnlijk vergeten erbij te vermelden dat je de melk aan de kook moet brengen met de rest van het sinaasappelsap. ... Lees reactie
Johan Luik 3 maart 2012

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
44 kcal
2%176 kcal
Vetten
0 g.
0%0 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
4 g.
1%16 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
1 g.
2%4 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Sinaasappelpudding met frambozenroom