Sinaasappel-mangobombe

Ingrediënten

+ -
print

Voor de vulling:

Voor de topping:

Benodigdheden:

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Garde
  • Rasp
  • Keukenpapier

Bereidingswijze

  1. Bekleed de binnenkant van de schaal met vershoudfolie.
    Bedek de hele schaal met plakjes cake.
    Meng de likeur/ met het en rasp van de sinaasappel.
    Besprenkel de cake met dit sinaasappelmengsel en houd de rest apart.
    Zet de schaal in de koelkast.
    Week de een paar minuten in koud water en knijp uit.
    Laat de in een pannetje op laag vuur, met een beetje aanhangend vocht, oplossen.
    Pureer de met de rest van het sinaasappelmengsel en de .
    Laat deze puree al roerend lobbig worden.
    Roer de erdoor met een garde en vul de helft van de schaal met de mousse.
    Leg hier een laag cakeplakjes op en vul het af met de rest van de mousse.
    Dek het af met vershoudfolie en laat het minimaal 2 uur in de koelkast opstijven.
    Schil voor de topping de rondom tot op het vruchtvlees.
    Snij de in dunne plakken en laat ze uitlekken op keukenpapier.
    Stort de bombe uit op een platte schaal.
    Roer 1 el kokend water door de en bestrijk de bombe hiermee.
    Bedek het vervolgens met de sinaasappelplakken.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • ricotta is niet geschikt voor een koemelk-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in gelatine
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • gelatine is niet geschikt voor een vis-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
personen
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
135 kcal
6%540 kcal
Vetten
2 g.
4%8 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
6 g.
2%24 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Sinaasappel-mangobombe