Serranohamrolletjes met groene asperges

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Bereidingswijze

  1. Breng in een pannetje de azijn aan de kook en laat het in 2 minuten tot de helft inkoken en afkoelen.
  2. Meng in een kommetje de boter met door elkaar.
  3. Spreid op het werkvlak 4 vellen plasticfolie van 30 x 40 cm uit.
  4. Leg op elk velletje 2 plakjes ham naast elkaar met 2 plakjes ham erop.
  5. Bestrijk de ham met pestoboter.
  6. Rol de ham op tot een spiraal.
  7. Vouw het folie rondom de ham en laat de rolletjes in de ijskast opstijven.
  8. Was de en verwijder de houtachtige uiteinden.
  9. Kook de in 8 minuten beetgaar.
  10. Klop in een kommetje de , olie en tot een dressing.
  11. Knip de fijn en verdeel het over 2 kommen.
  12. Schenk in beide kommen 1 dll dressing.
  13. Schep de garnalen door een dressing en zet het tot gebruik in de ijskast.
  14. Spoel de onder koud water af en snijd ze in stukjes.
  15. Schep de door de andere dressing en zet het tot gebruik in de ijskast.
  16. Was de slasoorten, droog ze, scheur ze in stukken en meng ze door elkaar.
  17. Verdeel de sla over 4 borden.
  18. Snijd de hamrolletjes in dunne plakjes en verdeel het over de sla.
  19. Verdeel de garnalen en erover.
  20. Besprenkel het gerecht met de rest van de dressing.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van koemelk kunnen voorkomen in roomboter en pesto
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in balsamico-azijn
  • Sporen van noten kunnen voorkomen in pesto
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • roomboter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • hollandse garnalen is niet geschikt voor een schaaldieren-intollerantie
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in balsamico-azijn
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
186 kcal
9%744 kcal
Vetten
15 g.
21%60 g.
Waarvan verzadigd
5 g.
28%20 g.
Waarvan onverzadigd
3 g.
10%12 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
1 g.
20%4 g.
Koolhydraten
3 g.
1%12 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
4 mg.
0%16 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Serranohamrolletjes met groene asperges