Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Zomerse macaronisalade recept
Zomerse macaronisalade recept

Zomerse macaronisalade


Ingrediënten


Bereidingswijze


Macaroni koken volgens gebruiksaanwijzing en afspoelen in een vergiet met koud water. Over doen in een grote saladeschaal. Mengen met fijngesnipperde ui. Eieren pellen en in kleine stukjes snijden. Worteltjes schrappen en zeer fijn snijden. Paprika's in kleine blokjes snijden en augurken in dunne schijfjes. Dit alles door de koude macaroni roeren. Blikje zalm: een beetje vocht apart houden voor dressing, de rest klein prakken en bij de salade voegen. Tomaten in kleine stukken snijden en ook erdoor roeren. Dressing maken van 3 eetlepels yomix, peper, zout en vocht van de zalm. Daarna goed mengen met de salade. Garneren met de olijven. Salade tot gebruik in koelkast zetten, liefst minimaal 2 uur.

Serveersuggesties

Flesje yomix op tafel voor eventueel bijvoegen naar smaak. Lekker met fris glas Chardonay.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit zomerse macaronisalade recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven