Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Tzatziki recept
Tzatziki recept

Tzatziki


Ingrediënten


Bereidingswijze


24 uur van tevoren de Bulgaarse yoghurt uit laten lekken in een zeef met daarin een linnen doekje. Het uitgelekte water weggooien en de ingedikte yoghurt gebruiken. Snijd de komkommer in vieren en haal de zaadlijsten eruit. Komkommer raspen, in een schaal doen en er wat zout over strooien. De dag dat je de tzatziki gaat maken, de komkommer flink uitknijpen. Voeg de uitgeknepen komkommer bij de bulgaarse yoghurt. Maak op smaak met knoflook uit de pers, olijfolie, peper, zout, en suiker. Eventueel line in plaats van suiker gaat ook goed. Lekker in de zomer op brood of bij de warme maaltijd.

Allergenen Informatie

Voor dit tzatziki recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven