Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Samorejo recept
Samorejo recept

Samorejo


Ingrediënten


Bereidingswijze


Brood, ontvelde tomaten (inkepen en 30 seconden in heet water, dan ontvellen), knoflook en olie met een staafmixer of keukenmachine pureren. De dikte moet je zelf bepalen. Ik neem de dikte van een papje. Beetje azijn naar smaak en zout toevoegen. Koud serveren en garneren met partjes gekookt ei en kleine stukje parmaham.

Serveersuggesties

In soepkom of klein schaaltje serveren

Allergenen Informatie

Voor dit samorejo recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Samorejo heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Natuurlijk kun je dit recept met parmaham maken. Samorejo is een recept met oorsprong in Cordoba Spanje. In plaats van Italiaanse Parma zou er eigenlijk Serrano gebruikt moeten worden.
    Kees gaf dit recept op 8 oktober 2013 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven