Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pruimencake met rum recept
Pruimencake met rum recept

Pruimencake met rum


Ingrediënten


Bereidingswijze


De oven voorverwarmen op 200 graden C. Een beslag kloppen van bloem, suiker, vanillesuiker, eieren, een snuf zout en melk. Er gesmolten boter en rum bij scheppen. Een taart- of bakvorm (met bakpapier bekleden) van 26 cm invetten de helft van het beslag in de vorm gieten en er de pruimen inscheppen. De rest van het beslag erover schenken. De taart midden in de hete oven 1 uur bakken.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit pruimencake met rum recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Pruimencake met rum heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 2 recensies

  • Veel te veel melk.
    Laura gaf dit recept op 24 augustus 2012 5 uit 5 sterren
  • Volgens mij kloppen de verhoudingen niet.
    Henrietta gaf dit recept op 15 augustus 2012 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven