Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Macaroni Nicoise recept
Macaroni Nicoise recept

Macaroni Nicoise


Ingrediënten


Bereidingswijze


Macaroni koken en af laten koelen. Haricots verts koken (beetgaar) en af laten koelen. De olie van blikje tonijn en ansjovis kan gebruikt worden voor de aanmaak van de vinaigrette. Schenk de vinaigrette over de boontjes. Tomaten wassen en in partjes snijden. Meng de macaroni met de boontjes en de tonijn. Bekleed een schaal met slablaadjes. Schep de salade erin en garneer met tomaat, ansjovis en olijven (eventueel met partjes ei).

Serveersuggesties

Lekker op een warme dag met stokbrood.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit macaroni nicoise recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven