Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Goji ijs


Ingrediënten


Bereidingswijze


Week goji gedurende een nacht. Giet de volgende dag de goji door een zeef en houd 2 deciliter van het gojiwater apart. Week de gelatineblaadjes in het koude water gedurende 10 minuten. Pureer het fruit in een mixer of handmixer. Voeg de honing toe en mix tot een gladde massa. Verwarm het goji-water samen met de suiker tot de suiker oplost is. Voeg nu nog de geweekte gelatineblaadjes toe en meng tot alles oplost is. Voeg de goji-abrikozen massa en meng alles goed samen. Laat minstens 3 uur afkoelen en verwerk verder in een ijsmachine of zet direct in de diepvriezer.

Allergenen Informatie

Voor dit goji ijs recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven