Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Cappucino roomijs recept
Cappucino roomijs recept

Cappucino roomijs


Ingrediënten


Bereidingswijze


Roer de oploskoffie de vaniliesuiker de melk en de slagroom tot een gladde pap.
Dit kun je of met de handklopper of met de mixer doen.
Doe hier bij in delen de roomijs bij en roer/mix tot er een gladde romige lekkere vloeibare vla ontstaat. Doe hierna de massa in diepvriesbakken van zeg maar 1 liter (je haalt uit boven genoemde hoeveelheid 3 liter bakken)en doe dit in de diepvriezer en laat dit 3 a vier uur goed invriezen. en je hebt overheerlijk cappucino ijs.

Serveersuggesties

je kunt ipv oploskoffie ook cacaou of verse aardbeien of ander vers fruit nemen !!

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit cappucino roomijs recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven