Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Bananentoetjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Haal het ijs uit de diepvries en laat het in de koelkast ongeveer 30 minuten een beetje zachter worden. Schep het ijs in de plastic (diepvries) bak en roer het met een vork los. Snijd de bananen in kleine stukjes. Snijd een citroen doormidden. Knijp boven de bananenstukjes een beetje sap ( 2 eetlepels) uit een citroenhelft. Roer de bananenstukjes door het ijs en zet de bak in de diepvries. Laat de bak minstens 1 uur in de vriezer staan.
Nabereiden:
Haal het ijs uit de diepvries. Zet vier borden op het aanrecht. Schep 3 bolletjes ijs op elk bord. Spuit op elk ijsbolletje een scheut croq'ice (op kamertemperatuur). Het wordt vanzelf knapperig. Versier elk bord met de bananenschuimpjes.

Allergenen Informatie

Voor dit bananentoetjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven