Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Wortels en knollen recept
Wortels en knollen recept

Wortels en knollen


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd alle wortels en knollen in stukjes van ca. 2 à 3 cm 3 en blancheer die afzonderlijk bijna beetgaar. Snijd de ui in kwartringen en fruit ze lichtglazig. Meng alles ( eventueel de gekookte penne) in een wok en kruid af met peper, zout en bijvoorbeeld Provençaalse kruiden en doe alles in een grote ovenschaal. Snijd de vis in niet te kleine stukken en smoor deze in wat roomboter met viskruiden naar keuze en wat limoensap. Verdeel de vis over het groentemengsel en warm het geheel even op in de oven of magnetron. (Niet door laten garen). Serveer er indien gewenst wat mosterd(saus) bij.

Allergenen Informatie

Voor dit wortels en knollen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven