Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Vijfschaft recept
Vijfschaft recept

Vijfschaft


Ingrediënten


Bereidingswijze


Was de bruine bonen en laat ze ca. 12 uur weken in ruim koud water. Kook de bonen in 40 minuten in 6 deciliter weekwater bijna gaar. Voeg de wortelen, de uiringen, de aardappelplakken, het zout, het rookspek en de rookworst aan de bruine bonen toe en kook het gerecht in 30 minuten gaar. Neem het spek en de rookworst uit de pan, snijd het spek in blokjes en de worst in plakjes. Schil de appelen, verwijder de klokhuizen en snijd ze in partjes. Roer het spek, de worst en de appelpartjes door het groentemengsel en laat het gerecht nog eens 10 minuten zachtjes doorkoken. Roer de boter door het gerecht en maak het op smaak met zout en peper.

Allergenen Informatie

Voor dit vijfschaft recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven