Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Perzik flan recept
Perzik flan recept

Perzik flan


Ingrediënten


Bereidingswijze


Vet een rechthoekige ovenschaal goed in. Beleg de bodem met het casinobrood. Hierover een lekker laagje jam smeren. Perziken laten uitlekken, vocht opvangen en op het brood schikken. Een beslagje kloppen van 2 eieren, 1 eidooier, 2 deciliter halfvolle koffieroom, 50 gram suiker, zakje vanillesuiker, 2 eetlepels perzikvocht en wat nootmuskaat en dit mengsel over de perziken uitschenken. Op elke perzik een lepeltje jam scheppen. De pudding 45 minuten in een oven van 180 graden C. bakken tot de roomlaag stevig is.

Allergenen Informatie

Voor dit perzik flan recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven