Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gevulde pannekoek recept
Gevulde pannekoek recept

Gevulde pannekoek


Ingrediënten


Bereidingswijze


Strooi de gist in een kopje, voeg de suiker en een deel van de melk toe, en laat dit staan tot zich belletjes vormen. Zeef de bloem in een kom. Maak een kuiltje in het midden en breek hierin het ei. Schenk de gist erbij en roer voorzichtig tot een dik glad beslag met de rest van de melk en wat zout. Meng dan enkele minuten goed door. Dek af met plasticfolie en laat ca. 1 uur rijzen.

Snijd de aardappels in plakken. Schep het beslag door.

Verhit een grote koekenpan en bak hierin 1/4 van de spek uit, voeg 1/4 van de aardappel toe en evt. wat extra boter en bak de aardappels goudkleurig. Schenk hierover 1/4 van het beslag en schud de pan heen en weer en bak de pannenkoek mooi bruin aan de onderkant. Keer hem en bak de andere kant ook goudbruin.

Voeg eventueel extra kaas toe.

Allergenen Informatie

Voor dit gevulde pannekoek recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven