Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gemberbouillon recept
Gemberbouillon recept

Gemberbouillon


Ingrediënten


Bereidingswijze


Water in een pan met alle ingredienten aan de kook laten komen en op een klein pitje 2 uurtjes rustig laten trekken. Zeef op ander pan zetten en de bouillon door een zeef gieten. Terug op het vuur zetten en opnieuw aan de kook laten komen. Gembersiroop en sojasaus toevoegen en nog 10 minuutjes laten koken.

Serveersuggesties

Heerlijke bouillon om warm te worden op een koude winterdag. Heerlijk als voorafje bij een etentje - klein diep bordje - handje Hollandse garnalen - bouillon erover schenken en dan een klein beetje vers gesneden bosui.

Allergenen Informatie

Voor dit gemberbouillon recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven