Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Erwtensoep


Ingrediënten


Bereidingswijze


Breng een pan met 2 liter water met de boullionblokjes aan de kook en doe de spliterwten en de haaskarbonades erin. Kook 20 minuten en haal de karbonades uit de pan. Voeg de soepgroenten toe en kook dit nog een uur. Laat ondertussen de saucijzen in een pan met water tegen de kook aan 20 minuten garen. Snijd de karbonades in stukjes en de saucijzen in plakjes. Pureer de soep met een staafmixer en voeg het vlees toe.

Serveersuggesties

Serveer met roggebrood en spek.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit erwtensoep recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven