Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Bruine bonen soep recept
Bruine bonen soep recept

Bruine bonen soep


Ingrediënten


Bereidingswijze


Doe het mergpijpje met het runderpoulet in een pan met ruim water (2 liter of meer), doe de kruidenbuiltjes erbij en breng dit aan de kook. Laat dit zolang mogelijk trekken. Zorg dat je de avond ervoor de bruine bonen in de week hebt gezet. Kook de bruine bonen met wat zout in 1 uur gaar, afgieten en even laten staan. Als de bouillon op smaak/reuk is, mergpijpje en kruidenbuiltjes verwijderen. Pakje ossenstaartsoep toevoegen of maken volgens de gebruiksaanwijzing. Een aantal soep en/of pollepels bouillon toevoegen aan de bruine bonen en dit met de staafmixer fijnmaken. Daarna aan de bouillon toevoegen. Naar smaak nog maggiblokjes toevoegen. Als alles aan de kook is, soepgroenten en soepballetjes toevoegen. Als allerlaatst de rookworst in plakken even laten meewarmen. Wel steeds de soep goed blijven roeren.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit bruine bonen soep recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven