Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Lenterstamppot met roerbakreepjes recept
Lenterstamppot met roerbakreepjes recept

Lenterstamppot met roerbakreepjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Schil de aardappelen en snij ze in stukken, wassen en ongeveer 20 min. gaar koken. Uien pellen en snipperen. De ui laatste 10 min. met de aardappelen meekoken. Intussen de olie in de wok verhitten. Vleesreepjes 10 min. gaar bakken. Tuinerwten verwarmen volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Aardappelen afgieten en met de melk tot puree stampen. Een paar takjes waterkers achterhouden. De rest van de waterkers en tuinerwten door de puree scheppen, deze 1 min. meewarmen. Maak de stamppot op smaak met zout en peper. Verdeel de stamppot over vier borden. Roerbakreepjes erop scheppen en garneer het met de rest van de waterkers. Tip: u kunt ook tuinkers gebruiken i.p.v. waterkers.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit lenterstamppot met roerbakreepjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven