Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gebakken witte asperges en een stoofpotje van champignons en lente-ui recept
Gebakken witte asperges en een stoofpotje van champignons en lente-ui recept

Gebakken witte asperges en een stoofpotje van champignons en lente-ui


Ingrediënten


Bereidingswijze


Schil de witte asperges. Breek het harde onderste deel af en snijd bij. Maak de champignons schoon en halveer ze. Bak de asperges met boter. Bak de champignons in een aparte pan met boter en notenolie tot ze mooi gekleurd en zacht zijn. Kruid met peper en zout. Haal de champignons uit de pan. Verwijder het bakvet en deglaceer met de sherry azijn. Voeg de groentebouillon toe en laat inkoken. Breng op smaak met nog enkele druppels notenolie en citroensap. Warm de champignons even op in de saus. Verwijder het voetje, het buitenste blad en het harde groen van de lente-ui en snijd in schuine stukjes. Kruid de asperges met peper, zout en nootmuskaat. Verdeel de asperges over de borden, lepel er champignons en saus over, bestrooi met de lente-ui en wat gehakte peterselie.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gebakken witte asperges en een stoofpotje van champignons en lente-ui recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven