Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Lavendel-Honing recept
Lavendel-Honing recept

Lavendel-Honing


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verhit de honing "au bain marie", voeg lavendelbloesem toe, goed roeren en 30 minuten laten " koken". Van het vuur afhalen en in een grote glazen kom of pot doen. 3 uur in de zon laten staan en vervolgens zeven. In een schone pot met deksel gieten en goed afsluiten.

Serveersuggesties

Lekker als smaakmaker in bv een cake of koekjes...of in een marinade voor bv kip of vis.... ook te gebruiken in dressings voor bv een salade.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit lavendel-honing recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven