Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Stoofperen op (groot)moeders wijze recept
Stoofperen op (groot)moeders wijze recept

Stoofperen op (groot)moeders wijze


Ingrediënten


2028

Bereidingswijze


Schil de peren. Laat het steeltje eraan en laat de peren heel. Of: snijd ze in 4 delen en verwijder dan de klokhuizen en de steel. Zet de peren op met de bessensap, suiker naar smaak, kaneel en zoveel water dat ze bijna onderstaan. Laat de peren zacht koken tot ze gaar en mooi rood van kleur zijn (meestal 3 4 uur). Neem de vruchten met een schuimspaan uit het vocht. Meng het aardappelmeel aan met water tot een dun papje en bind hiermee de vloeistof. Maak deze op smaak af met suiker en kaneel en giet de saus over de peren.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit stoofperen op (groot)moeders wijze recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven