Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Stoofpeertjes Choque recept
Stoofpeertjes Choque recept

Stoofpeertjes Choque


Ingrediënten


Bereidingswijze


Schil de peertjes en laat het steeltje eraan. Was ze, doe ze in een pan met ruim water, een scheutje azijn (en evt. 1 kaneelstokje) en kook de peertjes gaar. Als ze gaar zijn haal je peertjes voorzichtig uit het water en houd ze warm. Verwijder ook het kaneelstokje als je dit hebt gebruikt. Voeg voorzichtig onder voortdurend roeren de maizena toe. Dit is het gemakkelijkst als je de maizena eerst met een beetje water aanlengt. Je hebt dan minder kans op klontjes. Blijf roeren tot je een dikker sausje krijgt. Smelt de chocolade met een scheutje melk tot een sausje. Schik je stoofpeertjes op mooie borden en schep 1 juslepel van de stoofperensaus langs de peren. Schep 1 eetlepel van de chocoladesaus over de peren. en bestrooi het met wat poedersuiker! Tip: Wil je echt mooie, rode stoofperen, gebruik dan een beetje rode voedingskleurstof tijdens het koken van de stoofperen. Ca 2 druppel is genoeg.

Allergenen Informatie

Voor dit stoofpeertjes choque recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven